Trosa Kvarn

För hjälp med bokning av konferensrummet kontakta
VHD IT AB
0156-266 90 eller maila till helpdesk@vhdit.com

Det finns lite olika sätt att boka.
-Via outlook – enklast på distans eller från skrivbordet
När du skaparmötet bjud in konferensrum@hyritrosa.se som obligatorisk deltagare eller rum om det går.
så får ni svar med vändande e-post om det är ledigt, är det ledig så svarar rummet att de JA på att de deltar.

Glöm inte att skicka meddelande till deltagare om mötet blir inställt så tas bokningen bort.

-Bokning på plats
Detta kommer att ske via terminalen med pin. Saknar du pin maila till helpdesk

Detta innebär just nu att vi måste lägga upp er som gästanvändare i systemet.

-APP
kommer så fort tillverkaren släpper en uppdatering

Planerade underhåll:
-inget just nu-